・若手育成枠あり
(e-Rad掲載09/24)
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・申請関係の連絡時に、申請の課題ID(数字8桁)をお知らせください。
・公募先の締切時間に限らず、承認(送信)処理は勤務時間内に行います。
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【公募内容】令和7年度食品健康影響評価技術研究
【公募先】内閣府 CAO
【金額】・wet:1,000万円~1,500万円程度/課題/単年度
・dry:500万円~750万円/課題/単年度
・食品健康影響評価を担う若手専門家の育成枠:200万円~300万円/課題/単年度
【提出方法】e-Rad
【機関承認】有
・e-Rad上で事務担当者の承認処理が必要。
【締切日(学 内)】2024/10/18 12:00
【締切日(公募先)】2024/10/23 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r7_koubo.html
【備考】詳細はHPをご確認ください。
集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら http://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
※応募書類への虚偽記載が判明した場合は、一定期間の各種応募を認めない等の措置を行う場合があります。
また、虚偽記載により受給した研究費については、当該研究費の全部又一部の返還を求めます。
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【To Foreign Researchers】【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
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・There is a quota for fostering young researchers.
【Content of the public offer】Technical Research for Health Effects Assessment of Foods in 2025
【Public offering organization】CAO
【Amount】・wet: Approx. 10 million yen ~15 million yen/ theme/ year
・dry: Approx. 5 million yen ~7.5 million yen/ theme/ year
・Fostering framework for young experts in food health impact assessment
:Approx. 2 million yen~3 million yen/ theme/ year
【Application procedure】e-Rad
【Institutional approval】Required
・Confirmation/approval of the application content by Research Funding Section is required.
【Campus deadline】October 18, 2024 by 12:00
【Application deadline】October 23, 2024 by 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r7_koubo.html
【Note】For further information, please check the HP.
Procedures and deadlines are different for the following departments.
http://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
※If any misrepresentation in the application documents is found, we may take measures such as disqualifying the applicant from applying for various research grants for a certain period of time.
In addition, the applicant will be required to return all or part of the research funds received as a result of the misrepresentation.