(e-Rad掲載08/29)
———————————————————————-
・申請関係の連絡時に、申請の課題ID(数字8桁)をお知らせください。
・公募先の締切時間に限らず、承認(送信)処理は勤務時間内に行います。
———————————————————————-
【公募内容】令和6年度食品健康影響評価技術研究二次公募
【公募先】内閣府 CAO
【金額】wet:1,000万円~1,500万円程度/課題/単年度
dry:500万円~750万円/課題/単年度
【提出方法】e-Rad
【機関承認】有
・e-Rad上で事務担当者の承認処理が必要。
【締切日(学 内)】2024/09/17 12:00
【締切日(公募先)】2024/09/20 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r6_koubo_tuika.html
【備考】詳細はHPをご確認ください。
集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら http://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
※応募書類への虚偽記載が判明した場合は、一定期間の各種応募を認めない等の措置を行う場合があります。
また、虚偽記載により受給した研究費については、当該研究費の全部又一部の返還を求めます。
————————————————————————————-
【To Foreign Researchers】【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
————————————————————————————-
【Content of the public offer】Technical Research for Health Effects Assessment of Foods in 2024 (second round of public solicitation)
【Public offering organization】CAO
【Amount】wet: Approx. 10 million ~15 million yen/ theme/ year
dry: Approx. 5 million ~7.5 million yen/ theme/ year
【Application procedure】e-Rad
【Institutional approval】Required
・Confirmation/approval of the application content by Research Funding Section is required.
【Campus deadline】September 17, 2024 by 12:00
【Application deadline】September 20, 2024 by 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r6_koubo_tuika.html
【Note】For further information, please check the HP.
Procedures and deadlines are different for the following departments.
http://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
※If any misrepresentation in the application documents is found, we may take measures such as disqualifying the applicant from applying for various research grants for a certain period of time.
In addition, the applicant will be required to return all or part of the research funds received as a result of the misrepresentation