【助成内容】2024年度「食の文化研究助成」
【応募先】公益財団法人味の素食の文化センター
【金額】100万円/1件
【提出方法】所属機関の長等に限らず、食の文化研究や対象となる研究分野の
しかるべき研究者の推薦を受け、直接応募
【学内締切日】※公印が必要な場合
2024/08/07 12:00 (研究事業係)
申請書・推薦書をメールでご提出ください。
推薦理由はあらかじめご記入ください。
公印手続き後、ご返却しますので
締切日までに公募先へご提出ください。
【締切日】2024/08/31(応募先)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【備考】※詳細はHPをご確認ください。
※夏季一斉休業期間を挟みますので、学内締切を早めに設定しています。
・集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
・管理経費(間接経費等)が計上可能な課題については、
計上していただくよう、ご協力の程よろしくお願いいたします。
※ 応募書類への虚偽記載が判明した場合は、
一定期間の各種応募を認めない等の措置を行う場合があります。
また、虚偽記載により受給した研究費については、当該研究費の全部又一部の返還を求めます。
————————————————————————————–
【To Foreign Researchers】【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
—————————————————————————————
【Content of the public offer】Research Project on food culture FY 2024
【Public offering organization】Ajinomoto Foundation for dietary Culture
【Amount】1 million yen/grant
【Application procedure】Apply after receiving recommendation.
【Campus deadline】
If you need a public seal
August 07, 2024 (to the Research Funding Section)
【Application deadline】August 31, 2024 (to the public offering organization)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【Note】※For further information, please check the HP
※The campus deadline is set earlier because of the summer vacation period.
・Procedures and deadlines are different for the following departments.
http://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
・Regarding issues for which administrative expenses (indirect expenses, etc.) can be recorded,
We ask that you please account for this amount as much as possible.
※ If any misrepresentation in the application documents is found,
we may take measures such as disqualifying the applicant from applying for various
research grants for a certain period of time.
In addition, the applicant will be required to return all or part of the research funds
received as a result of the misrepresentation.