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【研究助成_20230808_20230831_直】味の素食の文化センター 2023年度「食の文化研究助成」

【助成内容】2023年度「食の文化研究助成」
【応募先】公益財団法人味の素食の文化センター
【金額】100万円/1件 
【提出方法】所属機関の長等に限らず、食の文化研究や対象となる研究分野の
      しかるべき研究者の推薦を受け、直接応募
【学内締切日】※公印が必要な場合
       2023/08/08 12:00 (研究事業係)
         申請書・推薦書をメールでご提出ください。
         推薦理由はあらかじめご記入ください。
         公印手続き後、ご返却しますので
         締切日までに公募先へご提出ください。
【締切日】2023/08/31(応募先)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【備考】※詳細はHPをご確認ください。

各種様式(事前選考申込書)及び外部資金情報は下記をご確認ください。
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html

集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
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【To Foreign Researchers】【Public offering】
  For details on this public offering, please read the information given below.
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【Content of the public offer】Research Project on food culture FY 2023
【Public offering organization】Ajinomoto Foundation for dietary Culture
【Amount】1 million yen/grant
【Application procedure】Apply after receiving recommendation.
【Campus deadline】
  If you need a public seal
  August  8, 2023 (to the Research Funding Section)
【Application deadline】August 31, 2023 (to the public offering organization)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【Note】※For further information, please check the HP

Forms (advance application form) and external funding information
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html

Procedures and deadlines are different for the following departments.
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html