サイト内キーワード検索

アクセス

HOME > 研究費等応募 > 外部資金情報一覧 > e-RAD > 【公募_20221006_内閣府_e有】 令和5年度食品健康影響評価技術研究

【公募_20221006_内閣府_e有】 令和5年度食品健康影響評価技術研究

 

(e-Rad掲載09/07)
———————————————————————-
・申請関係の連絡時に、申請の課題ID(数字8桁)をお知らせください。
・公募先の締切時間に限らず、承認(送信)処理は勤務時間内に行います。
———————————————————————-
【公募内容】令和5年度食品健康影響評価技術研究
【公募先】内閣府 CAO/食品安全委員会事務局
【金額】wet:約1,500万円/課題
     dry:約750万円/課題
【提出方法】e-Rad
【機関承認】有
   ・e-Rad上で事務担当者の承認処理が必要。
【締切日(学 内)】2022/10/06 12:00
【締切日(公募先)】2022/10/12 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r5_koubo.html
【備考】詳細はHPをご確認ください。

集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html

————————————————————————————-
【To Foreign Researchers】【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
————————————————————————————-
【Content of the public offer】Technical Research for Health Effects Assessment of Foods in 2023
【Public offering organization】CAO / Secretariat of Food Safety Commission
【Amount】wet: Approximately 15 million yen / theme
                        Dry: Approximately 7.5 million yen / theme
【Application procedure】e-Rad
【Institutional approval】Required
   ・Confirmation/approval of the application content by Research Funding Section is required.
【Campus deadline】October 06, 2022 by 12:00
【Application deadline】October 12, 2022 by 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r5_koubo.html
【Note】For further information, please check the HP.

Procedures and deadlines are different for the following departments.
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html