【助成内容】2022年度「食の文化研究助成」
【応募先】公益財団法人味の素食の文化センター
【金額】100万円/1件
【提出方法】所属機関の長等に限らず、食の文化研究や対象となる研究分野の
しかるべき研究者の推薦を受け、直接応募
【学内締切日】公印が必要な場合 2022/08/08 12:00(研究事業係)
申請書・推薦書をメールでご提出ください。推薦理由はあらかじめご記入ください。
公印手続き後、ご返却しますので、締切日までに公募先へご提出ください。
【締切日】2022/08/31(応募先)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【備考】※詳細はHPをご確認ください。
各種様式(事前申込書)及び外部資金情報は下記をご確認ください。
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
———————————————————————————
【To Foreign Researchers】
【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
——————————————————————————–
【Content of the public offer】Research Project on food culture FY 2022
【Public offering organization】Ajinomoto Foundation for dietary Culture
【Amount】1 million yen/grant
【Application procedure】Apply after receiving recommendation.
【Campus deadline】
If you need a public seal
August 8, 2022(to the Research Funding Section)
【Application deadline】August 31, 2022(to the public offering organization)
【HP】https://www.syokubunka.or.jp/research/application.html
【Note】※For further information, please check the HP
Forms (advance application form) and external funding information
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
Procedures and deadlines are different for the following departments.
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html