———————————————————————-
・申請関係の連絡時に、申請の課題ID(数字8桁)をお知らせください。
・公募先の締切時間に限らず、承認(送信)処理は勤務時間内に行います。
———————————————————————-
【公募内容】令和3年度食品健康影響評価技術研究(追加公募)
【公募先】内閣府 CAO/食品安全委員会事務局
【金額】Wet:1,500万円以内/課題/年度 Dry:750万円以内/課題/年度
【提出方法】e-Rad
【機関承認】有
・e-Rad上で事務担当者の承認処理が必要。
【締切日(学内)】2021/09/14 12:00
【締切日(公募先)】2021/09/17 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r3_koubo_tuika.html
【備考】詳細はHPをご確認ください。
集約対象外部局については承諾手続き・締め切りが異なります。
集約対象外部局についてはこちら https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html
————————————————————————————-
【To Foreign Researchers】【Public offering】
For details on this public offering, please read the information given below.
————————————————————————————-
【Content of the public offer】FY2021 Research on Technology for Evaluating the Effect of Food on Health(additional public offering)
【Public offering organization】Cabinet Office (CAO) / Secretariat of Food Safety Commission
【Amount】Wet : Up to 15 million yen / theme / FY, Dry : Up to 7.5 million yen / theme / FY
【Application procedure】e-Rad
【Institutional approval】Required
・Confirmation/approval of the application content by Research Funding Section is required.
【Campus deadline】September 14, 2021 by 12:00
【Application deadline】September 17, 2021 by 17:00
【HP】https://www.fsc.go.jp/chousa/kenkyu/kenkyu_koubo/kenkyu_r3_koubo_tuika.html
【Note】For further information, please check the HP.
Procedures and deadlines are different for the following departments.
https://jigyoka.aip.nagoya-u.ac.jp/contents/1126.html